EN HU

Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Weberbau a realizat acest website in scop informativ, avand ca tinta clientii sai si utilizatorii de internet in general. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, parcurgeti si utilizati informatiile textuale si vizuale, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu Weberbau.

Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturi de autor si/sau Drepturi asupra designului si a modelelor Industriale.
Weberbau SRL este autorul site-ului < www.weberbau.ro >. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Weberbau SRL sau a unor terti care au autorizat Weberbau SRL sa le utilizeze.
Materialele grafice prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si la protectia desenelor si modelelor industriale.
Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si ale lucrarilor si modelelor reproduse sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.
Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la Weberbau SRL, este strict interzisa si constituie infractiunea de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Drepturi de marca

Numele Weberbau, logo-ul Weberbau, numele produselor din gama Weberbau precum si produsele si serviciile care-i sunt asociate, sunt marci inregistrate de catre Weberbau sau marci pentru care compania are drept de utilizare obtinut in baza unor temeiuri legale.
Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatia Weberbau sau de la titularii respectivi constituie infractiunea de contrafacere care se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare a gamei de produse si servicii Weberbau.
Weberbau isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele prezentate, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Weberbau, a firmelor membre sau a angajatilor.

Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul http://www.weberbau.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la Weberbau. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati compania Weberbau
Weberbau nu poate fi, in nici un caz, facut responsabil pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul http://www.weberbau.ro/ si nu este responsabil, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, Weberbau, nu va putea fi facut responsabil pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.
Informatiile asupra modelelor si caracteristicilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de Weberbau, de filialele sale sau de membrii retelei sale. Pot interveni erori sau omisiuni.
Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa ne accesati site-ul.

Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Actualizarea conditiilor generale

Weberbau isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

Contact

str. Fagului 60
400483 Cluj-Napoca
România

T +40 364 880 555

F +40 364 880 555

office[at]weberbau.ro

copyright © 2022 WeberBau. Toate drepturile rezervate. | Termeni și condiții